tirsdag den 10. marts 2015

Ovnbagt laks i citronsovs :)

Dette skal du bruge : til 4 pers. 

4 stykker fersk laks uden skind og ben 
En pose store rejer 
Salt & peber 
Tomater og fintsnittede porre til pynt 
En pose pasta 500 g 

Citronsovs :

5 dl kyllingefond hvis man har det ved hånden, eller grønsagsbullion 
50 g smør
2 spsk hvedemel 
1 dl piskefløde 
Saft og skal fra en øko citron 
Groft salt & peber 

Sådan gør du :

Smelt smøre i en gryde, tilsæt melet og pisk det sammen, tilsæt lidt af gangen fond og fløde. Fortsæt indtil sovsen har en lækker cremet kontistens. Smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og tilsæt citron efter smag. 

Læg laksen i et smurt ovnfast fad, krydder med salt og peber, hæld citronsovsen over, samt de optøede rejer, og stil det i en forvarmet ovn 200 grader i 20 min. 

Kog pastaen efter henvisning på posen. 

Anret pasta på en tallerken med sovs, laks, rejer og citronsovs, pynt med porre og tomat :) 

Mums......Velbekomme :-) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar