4 stykker fersk laks uden skind og ben
En pose store rejer
Salt & peber
Tomater og fintsnittede porre til pynt
En pose pasta 500 g
Citronsovs :
5 dl kyllingefond hvis man har det ved hånden, eller grønsagsbullion
50 g smør
2 spsk hvedemel
1 dl piskefløde
Saft og skal fra en øko citron
Groft salt & peber
Sådan gør du :
Smelt smøre i en gryde, tilsæt melet og pisk det sammen, tilsæt lidt af gangen fond og fløde. Fortsæt indtil sovsen har en lækker cremet kontistens. Smag til med salt og peber. Tag gryden af varmen og tilsæt citron efter smag.
Læg laksen i et smurt ovnfast fad, krydder med salt og peber, hæld citronsovsen over, samt de optøede rejer, og stil det i en forvarmet ovn 200 grader i 20 min.
Kog pastaen efter henvisning på posen.
Anret pasta på en tallerken med sovs, laks, rejer og citronsovs, pynt med porre og tomat :)
Mums......Velbekomme :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar