søndag den 15. marts 2015

Kyllinge stroganoff :)

Dette skal du bruge : Til 4pers.

650 g kyllinge filet skåret i tynde strimler
En bøtte mascarpone 
En terning hønse boullion + to dl vand 
3 dl piskefløde 
2 porre fintsnittet porre 
500 g friske champion skåret i tern 
Salt & peber samt kyllinge krydderi ( fås i Lidl ) 
Smør til stegning 
Lidt persille til pynt 
Til jævning vand og majzenamel 

Serveres med ris eller grønsags pasta og evt. En Go salat :) 

Sådan gør du : 

Brun smøret ( brug enten en højkantet stegepande eller en gryde ) svits kødet på en pande, porre og champion sammen på en anden pande. Tilsæt krydderier til kødet, svits det til det har taget farve, tilsæt boullion som er opløst i kogende vand, tilsæt de svitsede porre og champion med den væde der er ved. Tilsæt fløden og lad retten små simre under låg en 15-20 min tilsæt til sidst mascarpone og udrør i retten, jævn med majzenamel til retten er lækker cremet. 

Velbekommen :-) 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar