650 g kyllinge filet skåret i tynde strimler
En bøtte mascarpone
En terning hønse boullion + to dl vand
3 dl piskefløde
2 porre fintsnittet porre
500 g friske champion skåret i tern
Salt & peber samt kyllinge krydderi ( fås i Lidl )
Smør til stegning
Lidt persille til pynt
Til jævning vand og majzenamel
Serveres med ris eller grønsags pasta og evt. En Go salat :)
Sådan gør du :
Brun smøret ( brug enten en højkantet stegepande eller en gryde ) svits kødet på en pande, porre og champion sammen på en anden pande. Tilsæt krydderier til kødet, svits det til det har taget farve, tilsæt boullion som er opløst i kogende vand, tilsæt de svitsede porre og champion med den væde der er ved. Tilsæt fløden og lad retten små simre under låg en 15-20 min tilsæt til sidst mascarpone og udrør i retten, jævn med majzenamel til retten er lækker cremet.
Velbekommen :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar