søndag den 25. januar 2015

Nøddebmarengs :) med mokka/bailys skum :)

.Dette skal du bruge :

4 æggehvider 
200 g sukker 
150 g finthakkede valnødder 
1 tsk. Eddike 
3 stykker bagepapir 

Sådan gør du : 

Pisk æggehviderne og tilsæt sukker lidt af gangen, tilsæt eddike, marengsen skal være sej og stiv, fold de hakkede nødder i marengsen med luftige tag brug en dejskraber. 
Tegn 3 felter op på bagepapiret i dette mål  9 x 25 Hæld dejen op i en sprøjtepose og start med at sprøjte i striber langs med breden af papiret ( se evt. Billedet ) 
Bag bundene ved 180 grader i 30 min. Afkøl derefter. 

Mokka/bailys creme dette skal du bruge : 

Et brev iskaffe 
En halv liter piskefløde ( IKKE PISKET ) 
6 spsk. Flormelis 
3 spsk. Kakao pulver 
1 dl Bailys kakaolikør 
2 styk. Bananer i skiver til fyld 
Sådan gør du :

Rør det hele sammen i en skål og stil det på køl mindst en time. Pisk fløden til skum, kom de skiveskårede bananer på den første bund samt et lag mokka skum ovenpå, læg næste bund på og smør med mokka skum hvorpå du lægger den sidste bund på, drys med lidt kakao som pynt. 
Kagen kan nydes med det samme da er bundene lækre sprøde hvis man kan li dem sådan, ellers læg kagen sammen dagen før og stil den på køl og nyd den dagen efter, så er bundene knapt så sprøde, sån kan jeg bedst lide dem :) 
Serveres med en Go kop kaffe :-) 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar